Kotisiivooja (Tampere)

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 24.07.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kotisiivoojia!

Työ on monipuolista kotien ylläpitosiivousta eri kohteiden välillä liikkuen. Työtehtävät ovat esimerkiksi pölyjen pyyhintää, imurointia, mattojen tamppausta ja muita kodin huollon tehtäviä. Työtä tehdään pareittain. Työaika on arkisin 7-17 välillä. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Työtä on tarjolla sekä kokoaikaisesti että osa-aikaisesti. Asiakasyrityksestämme voit löytää sekä lyhyemmän määräaikaisen työn, kuin pitkäaikaisemmankin työsuhteen. Rekrytoituminen asiakasyrityksen työntekijälistoille on myös mahdollista myöhemmin.

Alussa työntekijä saa kattavan perehdytyksen tehtävään. Työkuva voi myös laajentua ja asiakasyrityksemme voi tarjota myös ajan mukana vastuullisempia tehtäviä. Tukenasi on myös energinen työyhteisö!
Edellytykset: Olet etsimämme henkilö, mikäli
-olet ehdottoman luotettava ja vastuullinen
-vaalit työn jälkeäsi, olet huolellinen ja tarkka
-sinulla on hyvä fyysinen kunto
-aiempi kokemus siivoustöistä ja ajokortti ovat eduksesi
-ennen kaikkea olet positiivinen ja reipas henkilö!
Lisätietoja: Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja työntekijät valitaan sopivien löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa