Hankintainsinööri

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Muu
Hakuaika päättyy: 04.08.2017
Tehtävän kuvaus: Etsimme nyt Tampereelle
Hankintainsinööriä

Haemme rakennuspuolen asiakkaallemme hankintainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Työssäsi tulet hoitamaan hankintapäällikön tukena monipuolisia hankinnan tehtäviä. Työtehtäväsi käsittävät muun muassa ennakoivia tehtäviä, tarjouspyyntöjen teot ja -vertailut, hankinnan selvitysten ja aineistojen tuottamisen sekä hankintaneuvottelut.

Sinulta odotetaan aktiivista, rohkeaa ja omatoimista työotetta, etkä pelkää tarttua puhelimeen ja tavata asiakkaita kasvokkainkin. Sinulla on rakennusalan AMK- koulutus. Voit olla vastavalmistunut, jolla on jo hyvää kokemusta edellä mainituista tehtävistä ja olet innokas oppimaan koko ajan uutta. Tehtävässä on eduksi rakennusalan työkokemus ja esimerkiksi työmaa-insinööri tausta tai olet jo työskennellyt hankintainsinöörinä aiemmin. Hinnoittelussa tukenasi on ammattilaisia. Olet työntekijänä oma-aloitteinen ja aktiivinen, ja sinulla pysyy projektit hyvin hallinnassa. Olet tunnettu myös hyvistä vuorovaikutus- ja neuvottelutaidoistasi.

Asiakasyrityksessämme työskentelee sitoutuneita ammattilaisia, jotka toivovat työkaverikseen sitoutunutta, hyvällä huumorilla varustettua ammattilaista.
Työkohteet vaihtelevat monipuolisesti liiketaloista, asunto- ja uudisrakentamisen kohteisiin.
Oma auto pitää olla työkohteissa käyntejä varten.

Tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden päästä mukaan mukavaan työskentelytiimin, ison talon tuen ja paikan, jossa pääset kehittymään ja näyttämään osaamistasi hankinnan ammattilaisena.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi viimeistään 15.7.2017 mennessä osoitteessa nordic.fi.

Palaa