Ylläpitosiivooja (Tampere)

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 25.10.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme ylläpitosiivoojia erilaisiin kohteisiin!

Työtä on tarjolla niin kokoaikaisena, osa-aikaisena kuin keikkaluonteisesti. Työtehtäviäsi voivat olla niin toimisto-, porras-, koti-, koulu- tai laitossiivousta ja tehtävät vaihtelevat kohteiden mukaan. Palkkaus noudattaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Aloitus sopimuksen mukaan.

Työt ovat pääasiassa aamuvuoroa, useimmiten alkaen joko klo 6 tai 7.
Täytä hakemus ja kerro, mitkä työkohteet ja -tehtävät kiinnostavat juuri sinua! Kerro myös käytettävyydestäsi: milloin voisit aloittaa, mihin asti olet valmis työskentelemään ja millainen työsuhde sinua kiinnostaa.
Edellytykset: Hakijan eduksi on:
-Ensisijaisesti erinomainen asenne ja reippaus
-Aiempi kokemus siivoustehtävistä (ei välttämätöntä)
-Ajokortti eduksi (osassa kohteissa liikkuminen tapahtuu asiakasyrityksen autolla)
-Mikäli omistat työturvallisuuskortin ja olet kiinnostunut myös rakennusten loppusiivouksista, mainitse myös tämä hakemuksessasi.
Lisätietoja: Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana!

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa