Koneistaja

Sijainti: Keski-Suomi
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 27.06.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyritykseemme koneistajaa Jyväskylään.

Työtehtäviisi kuuluvat CNC-koneistajan tehtävät. Työtehtävät pitävät sisällään pieniä ohjelmien muutoksia, joten perustiedot ohjelmoinnista tulisi hallita.

Asiakkaallamme on käytössä Fanucin ohjaus, mutta eduksi katsotaan myös muun ohjelmointikielen osaaminen (Siemens, Heidenhain, Mazak).
Edellytykset: Odotamme hakijoilta kone- ja metallialan koulutusta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.
Lisätietoja: Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella, mutta hyvällä työntekijällä voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan kirjoille sen jälkeen. Kyseessä on 2-vuorotyö.

Mikäli kiinnostuit, lähetä työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi
ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.


Palaa