Hitsaajia

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 02.07.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme teollisuusalan asiakasyrityksellemme neljää uutta hitsaajaa Akaan Kylmäkoskelle.

Asiakasyrityksemme moderni tuotantolaitos sijaitsee Kylmäkoskella. Tehdas on erikoistunut raskaiden teräsrakenteiden käsittelyyn ja on varustettu uusimmalla laitetekniikalla vaativien komponenttien koneistukseen. Asiakkaina ovat pääasiassa sellu- ja paperiteollisuus, kaivos- ja metallurgiateollisuus, kemiallinen ja avomeriteollisuus sekä telakat ja voimalaitokset.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset hitsaustehtävät asiakasyrityksemme tiloissa.
Hitsattavat kappaleet ovat 5mm:n paksuisia ja siitä ylöspäin (levyä ja putkea).

Toivomme:
- aiempaa kokemusta täytelankahitsauksesta
- oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta
- voimassa olevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja
- MIG/MAG ja TIG - luokat tai valmius suorittaa kyseiset luokat

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät vuoden loppuun saakka. Lisäksi on mahdollista, että työt jatkuu vuoden vaihteen jälkeenkin asiakasyrityksemme omilla palkkalistoilla. Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa