Asentaja teollisuuteen

Sijainti: Keski-Suomi
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 27.06.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään kokoonpanoasentajaa teknologiateollisuuden pariin.

Työtehtävät koostuvat mekaanisesta kokoonpanosta ja tuotteiden testauksesta sekä sisältävät myös varastotöitä. Työn onnistunut suorittaminen edellyttää teknisten piirustusten lukutaitoa.
Edellytykset: Odotamme hakijoilta:

- alalle suuntautuvaa koulutusta tai aikaisempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia tai mahdollisuutta suorittaa se ennen töiden aloitusta
- motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan
Lisätietoja: Toivomme, että et kaihda rutiineja ja viihdyt tuotantoympäristössä. Työtä tehdään päivätyönä ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi
ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa