Metallityöntekijä Messukylään

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 30.06.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Haemme Tampereen Messukylässä sijaitsevalle metalliteollisuuden alihankkijana toimivalle asiakkaallemme reipasta metallityöntekijää.

Työtehtäviin kuuluu erilaisia metallin leikkaamiseen ja viimeistelyyn liittyviä tehtäviä.

Hakijoilta toivomme metallialan koulutusta tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta alalta. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä, joten tärkeintä on reipas työote ja innokas asenne.

Työt alkavat juhannuksen jälkeen heti sopivan henkilön löydyttyä. Alustavasti töitä on tarjolla muutamaksi viikoksi. On kuitenkin mahdollista että hyvällä työntekijällä työt jatkuvat syksyllä pidempiaikaisestikin.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa