Tuotantotyöntekijä Toijalaan

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 30.06.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt Toijalassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.
Määräaikaisuus kestää pitkälle syksyyn 2017, ja lisäksi on mahdollista, että asiakasyrityksemme palkkaa työntekijän määräajan jälkeen omille palkkalistoille.

Tarjolla on työtehtäviä erilaisten tuotannon tehtävien parista, kuten esimerkiksi kokoonpanoa, ripustusta tai varastotehtäviä.

Hakijoilta toivotaan oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, intoa oppia uutta ja ennen kaikkea reipasta asennetta! Aiempi kokemus tuotantotöistä ja metallitöistä on myös eduksi, muttei välttämätöntä. Myös työturvallisuuskortti on eduksesi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa