Työturvakortillinen siivooja (Tampere)

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 28.06.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme työturvakortillisia siivoojia rakennustyömaakohteiden siivoustyöhön Tampereelle.

Työ on rakennussiivousta vaihtelevissa kohteissa. Työ voi sisältää rakennusaikaista raivausta sekä loppusiivousta, kuten imurointia, rakennusjätteen viemistä, pölyjen pyyhintää, ikkunanpesua tai viimestelysiivousta. Työtä tehdään pääsääntöisesti aamuvuorossa klo. 7-15. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualojen työehtosopimuksen pohjalta.

Työtä on tarjolla niin keikkaluontoisesti, osa-aikaisesti kuin kokoaikaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan.
Edellytykset: -Voimassa oleva työturvallisuuskortti
-Ajokortti on eduksi
-Reipas asenne työn tekoa kohtaan
-Aiempi kokemus siivoustehtävistä on eduksesi
Lisätietoja: Laitathan hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Työt alkavat oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa