Asuntorakentamisen työnjohtaja

Sijainti: Keski-Suomi
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 28.06.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme rakennusalan asiakkaallemme työnjohtajaa elokuussa alkavaan kerrostalokohteeseen Jyväskylään.
Työmaan kesto ainakin 12 kk, mahdollisuus myös jatkokiinnityksiin muille työmaille.

Odotamme sinulta rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä jo hankittua kokemusta työn- ja projektin johdollisista tehtävistä rakennusalalla. Henkilönä olet yhteistyötaitoinen organisaattori, joka toimii tehokkaasti tilanteessa kuin tilanteessa.
Työmaa lähtee käyntiin elokuussa, joten jätäthän hakemuksesi pikimmiten. Haastattelut käynnistetään jo hakuajan puitteissa.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa