Hitsaaja/viimeistelijä Metso Minerals Oy:lle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 26.06.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme Metso Minerals Oy:lle Tampereelle hitsaustaitoista viimeistelijää. Työtehtäviin kuuluu murskaimien raskaiden runko-osien viimeistely koneistuksen jälkeen sekä kappaleissa havaittavien virheiden korjaus.
Edellytykset: Hakijalta tulisi olla hitsaajan ammattitutkintoa sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta alalta.

Osaamista toivomme seuraavista:
-MIG/MAG-hitsaus
-TIG-hitsaus
-Puikkohitsaus
-Hiilikaaritalttaus

Lisäksi kokemus koneistuksesta katsotaan eduksi.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen ja huolellinen, eikä pelkää tarttua toimeen. Osaat toimia tiimissä, mutta työskentelet reippaasti myös itsenäisesti.
Tarjoamme: Tarjoamme pitkäaikaisen työn viihtyisässä työympäristössä sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.
Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijä voi rekrytoitua asiakkaan kirjoille
Lisätietoja: Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakulomake heti alla olevan linkin kautta! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa