Rakennusten loppusiivoojia (Tampere)

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 26.06.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt pitkäaikaiselle puhdistuspalveluiden asiakasyrityksellemme rakennusten loppusiivoojia Tampereen alueen kohteisiin.

Työ on rakennustyömaiden loppusiivousta. Työtehtäväsi ovat muun maussa imurointia, rakennusjätteen viemistä, pölyjen pyyhintää, ikkunanpesua ja muuta viimeistelysiivousta. Työkohteet ovat vaihtelevia. Työtä tehdään aamuvuorossa, klo. 7-15.

Tarjolla on niin kokoaikaista, osa-aikaista kuin keikkaluontoistakin työtä. Myös pidempi työsuhde on mahdollinen asiakasyrityksen tilanteen mukaan. Palkkaus noudattaa kiinteistöpalvelualan TES:iä.
Edellytykset: Toivomme työnhakijalta
-Työturvallisuuskorttia
-Ajokorttia
-Aiempaa siivouskokemusta – sitäkin tärkeämpää on hyvä asenne!
Lisätietoja: Laitathan hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Työt alkavat oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa