Kotisiivoojia (Tampere)

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 25.06.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme laadusta tunnetulle asiakasyrityksellemme kotisiivoojia.

Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia töitä. Työsuhde voi olla lyhyempi määräaikainen työ, (sopii myös kesätyöksi) tai pitkäaikainen työsuhde. Myöhemmin työntekijän on myös mahdollista siirtyä asiakasyrityksen listoille. Työaika on arkisin klo 7-17 välillä.

Työskentely tapahtuu pareittain. Siivouskohteet sijaitsevat Tampereen alueella ja työtehtävät ovat monipuolisia kotien ylläpitosiivoustehtäviä kuten pölyjen pyyhintä, imurointi, mattojen tamppaus ja muut tehtävät. Työympäristöt ovat vaihtelevia. Palkkaus noudattaa kiinteistöpalvelualan TES:iä.
Edellytykset: Työntekijältä toivotaan huolellista ja tarkkaa työn jälkeä, reipasta työotetta, hyvää fyysistä kuntoa ja ennen kaikkea positiivista asennetta työtä kohtaan! Työ vaatii myös paineensietokykyä.

Aiempi työkokemus alalta on eduksi. B-luokan ajokortti on myös eduksi.
Tarjoamme: Työntekijälle annetaan työsuhteen alussa hyvä perehdytys tehtävään. Työntekijän on myös mahdollista laajentaa työnkuvaa ja saada vastuullisempia tehtäviä. Asiakasyrityksen energinen ja viihtyisä työyhteisö on myös tukenasi!
Lisätietoja: Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja työntekijät valitaan sopivien löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa