Tuotantotyöntekijä

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 02.08.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt Pirkanmaalla sijaitseville asiakasyrityksillemme tuotantotyöntekijöitä!

Tarjolla on työsuhteita erilaisten tuotannon tehtävien parista, kuten esimerkiksi kokoonpanoa, ripustusta tai varastotehtäviä. Kyseessä on vuorotyö.

Tarjolla on niin pitkäaikaisempia työsuhteita kuin keikkatöitäkin ja työsuhteen kesto voi vaihdella muutamista päivistä pidempiin jaksoihin. Työ sopii myös kesätyöksi.
Edellytykset: Hakijoilta toivotaan oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, intoa oppia uutta ja ennen kaikkea reipasta asennetta! Aiempi kokemus tuotantotöistä on myös eduksi, muttei välttämätöntä. Osaan työkohteista oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen työpaikan sijainnin vuoksi. Myös työturvallisuuskortti on eduksesi.
Lisätietoja: Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa