Metallityöntekijä

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 02.08.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Asiakasyrityksemme on pitkän kokemuksen omaava metallin työstämiseen keskittynyt yritys. Haemme nyt heidän ammattitaitoiseen joukkoonsa uutta reipasta ja oppimishaluista työntekijää.

Työtehtäviin kuuluvat vaihtelevat ja monipuoliset metallin työstämiseen liittyvät työt. Metallialan koulutus ja aikaisempi työkokemus metalli- ja varastotöistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on reipas asenne ja halu oppia uutta. Odotamme hakijalta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, joustavaa asennetta ja valmiutta fyysiseen työhön. Toivomme, että hakijalla olisi aiempaa hitsauskokemusta, kokemusta plasmaleikkauksesta, särmäyskokemusta sekä kuvien lukutaito.

Työ tapahtuu verstaalla ja sisältää metallitöiden lisäksi myös tavaroiden lastausta ja lähetystä. Työsuhteen alussa on perehdytys, jonka aikana on mahdollista oppia uusia työtehtäviä.

Valitulla henkilöllä tulee myös olla valmius 2-vuorotyöhön.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa