Rakennusalan työnjohtaja

Sijainti: Uusimaa
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 31.05.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennusalan työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle.

Työnjohtaja tulee vastaamaan tehtävässään asuintalojen rakentamisesta.

Etsimämme työnjohtajan toimenkuvana on vastata työmaiden työvaiheiden toteuttamisesta, niin että kustannus-, aikataulu-, ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat.
Asiakaspalvelutaito ja tiimissä toimiminen on perusedellytys tehtävässä toimimiseen. Luonnollisesti odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Katsomme eduksi, mikäli työnjohtajalla on tuntemusta ja kokemusta niin runkotöistä kuin sisävalmistuksestakin. Työnjohtokokemusta on kertynyt mielellään jo 3-5 vuoden ajalta.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin osaamisen mukaan, sekä näköalapaikan menestyvässä yrityksessä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa