Laatoittaja (Tampere ja lähialueet)

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 28.07.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme LAATOITTAJIA vaihteleviin työkohteisiin Tampereelle ja lähialueille.

Edellytämme jonkinlaista aiempaa laatoituskokemusta esim. työharjoitteluiden kautta. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta laatoitustöistä sekä märkätiloista että keittiöistä. Haemme myös enemmän työkokemusta omaavia itsenäiseen työhön kykeneviä laatoittajia.

Vesieristyssertifikaatti on eduksi, mutta ei aivan välttämätön. Työn liikkuvuuden vuoksi edellytämme ajokorttia sekä mielellään oman auton käyttömahdollisuutta.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi hakemamme työntekijä, niin laitathan työhakemuksesi mahdollisimman pian sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa