Kesätyö, rakennusapulainen (Pirkanmaa)

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 28.07.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme suurelle Pirkanmaalaiselle asiakasyrityksellemme rakennusapulaisia uudis- ja saneerausrakennuskohteisiin Tampereelle ja lähialueille. Töitä on tarjolla kesän ajaksi sopimuksen mukaan eripituisia työjaksoja.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta tai rakennusalan opintoja sekä hyvää fyysistä kuntoa. Hakijalla tuli olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut rakennusalan työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa