Kotisiivoojia pitkäaikaiseen työsuhteeseen (Tampere)

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 09.06.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme arvostetulle asiakasyrityksellemme kotisiivoojia pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia töitä. Työ tapahtuu arkisin klo 7-17 välillä.
Työkohteissa tullaan työskentelemään pareittain. Kohteet sijaitsevat Tampereella ja työtehtävät tulevat pitämään sisällään monipuolisia kotien ylläpitosiivoustehtäviä, pölyjen pyyhinnästä mattojen tamppaukseen.
Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on pitkä määräaikainen sopimus, jonka jälkeen on mahdollista rekrytoitua asiakasyritykseen. Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.
Edellytykset: -tarkkaa, ripeää ja huolellista työskentelytapaa
-hyvää fyysistä kuntoa
-positiivista ja iloista asennetta työtä kohtaan
-paineensietokykyä
-aikaisempi työkokemus alalta ja B-luokan ajokortti katsotaan eduksi
Tarjoamme: -hyvän perehdytyksen tehtävään
-mahdollisuutta laajentaa omaa työnkuvaa ja edetä vastuullisempiin tehtäviin
-viihtyisän ja energisen työyhteisön tuen
-vaihtuvaa työympäristöä
Lisätietoja: Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa