Rakennusapumiehiä Tampereelle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 13.10.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme valtakunnalliselle asiakasyrityksellemme rakennusapumiehiä Tampereelle uudis- ja saneerauskohteisiin.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennusalan avustavista tehtävistä. Laajempi rakennusalankokemus katsotaan eduksi ja tällöin sinut voidaan siirtää myös osaksi aikaa vastuullisempiin tehtäviin rakennustyömaan edetessä.
Toivomme hakijoilta myös työturvallisuuskorttia, tulityökortti katsotaan eduksi.

Työt tulevat kestämään pitkälle vuoden 2017 loppupuolelle, mahdollisesti pidempäänkin. Mikäli hakijalla on mahdollisuus työskennellä pidempäänkin, niin se on täysin mahdollista.

Laita hakemus tulemaan meidän sähköisen järjestelmän kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut rakennusalan työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa