LVI-asentajia Pirkanmaan alueelle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 02.08.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme Pirkanmaalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme työuransa eri vaiheissa olevia LVI-asentajia. Haemme niin kokeneempia kuin uransa alussa olevia LVI-asentajia LVI-asennuksiin erikoistuneeseen alan yritykseen.
Edellytykset: Toivomme uusilta asentajilta vähintään vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä ja alalle soveltuvaa koulutusta. Katsomme eduksesi, jos kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Piirustusten lukutaito on eduksi tehtävän hoitamisessa. Edellytämme joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä halua kehittää omaa ammattitaitoaan.
Lisätietoja: Mikäli koet olevasi hakemamme työntekijä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

HUOM! Etsimme kevään 2017 aikana kymmeniä rakennusalan ammattilaisia, mm. apumiehiä, rakennusmiehiä, laatoittajia jne. Pirkanmaan alueelle!
Mikäli olet kiinnostunut rakennusalan töistä, pistä itsestäsi tietoja sivujemme kautta tai sähköpostiin: tampere@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa