Telinasennuksen nokkamies

Sijainti: Keski-Suomi
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 15.12.2016
Tehtävän kuvaus: Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstöpalveluihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Toimintamme kattaa henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalvelut, soveltuvuusarvioinnit sekä henkilöstöhallinnon- ja työnhaun koulutuspalvelut. Tavoitteenamme on olla alan luotettavin, osaavin ja halutuin toimija, joka tuntee syvällisesti asiakasyritysten tarpeet ja toimintatavat. Toimimme valtakunnallisesti kuudessa eri toimipisteessä, ja olemme merkittävä kumppani niin pien- kuin suuryrityksille. Tutustu meihin tarkemmin www.nordic.fi.

Etsimme asiakkaallemme kokenutta ja itsenäiseen työhön kykenevää telineasentajaa, jolta onnistuu tarvittaessa myös nokkamiehen rooli asennusryhmässä. Työ tapahtuu Äänekosken BTT- työmaalla ja työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Töitä on tiedossa ainakin elokuulle 2017 saakka. Työt tulevat koostumaan pääasiassa teollisuustelineiden asentamisesta työmaalla.

Voit olla myös ulkopaikkakuntalainen, majoitus hoituu tarvittaessa.
Hyvä kielitaito (englanti, viro) katsotaan eduksi.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa