Nokkamies teollisuuseristykseen

Sijainti: Keski-Suomi
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 16.12.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme nokkamiestä vastaamaan teollisuuseristyksestä.
Työkomennus sijaitsee Äänekosken biotuotetehtaan työmaalla.
Työt alkavat mahdollisimman pian, kun tehtävään soveltuva henkilö on valittu. Työt kestävät elokuuhun 2017 saakka.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme vankkaa kokemusta eristysalan työtehtävistä ja katsomme eduksi aiemman kokemuksen nokkamiehen roolissa toimimisesta. Työ voi tapahtua myös reissutyönä, majoitus järjestyy asiakasyrityksemme puolesta.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa