Teollisuuseristysalan ammattilainen

Sijainti: Keski-Suomi
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 16.12.2016
Tehtävän kuvaus: Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstöpalveluihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Toimintamme kattaa henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalvelut, soveltuvuusarvioinnit sekä henkilöstöhallinnon- ja työnhaun koulutuspalvelut. Tavoitteenamme on olla alan luotettavin, osaavin ja halutuin toimija, joka tuntee syvällisesti asiakasyritysten tarpeet ja toimintatavat. Toimimme valtakunnallisesti kuudessa eri toimipisteessä, ja olemme merkittävä kumppani niin pien- kuin suuryrityksille. Tutustu meihin tarkemmin www.nordic.fi.

Etsimme asiakkaallemme Äänekosken BTT- työmaalle teollisuuseristysalan ammattilaista. Työt alkavat sovitusti/tammikuussa ja kestävät elokuuhun saakka.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme vankkaa kokemusta alan työtehtävistä sekä etuna aiemman kokemuksen nokkamiehen roolissa toimimisesta.
Työ voi tapahtua myös reissutyönä, majoitus järjestyy asiakkaan puolesta.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa