Porrassiivooja

Sijainti: Keski-Suomi
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 07.12.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme Jyväskylän alueella toimivalle siivous- ja kiinteistöalan asiakkaallemme siivoojaa .Työt ovat pääosin porrassiivousta.

Edellytykset:
- Arvostamme aiempaa työelämän kokemusta ja siivousalan tuntemus on eduksi. Haluat oppia siivousalan ammattilaiseksi tai olet jo sellainen.
- Ahkera ja työhön sitoutuva asenne.
- Ajokortti B. Auton käyttö mahdollisuus on eduksi.

Tarjoamme:
- Säännöllisen ja kokoaikaisen työn. Arvioitu kesto on helmikuun loppuun 2017.
- Työhön annetaan hyvä perehdytys.
- Palkkauksen kiinteistöpalvelualojen tes: n mukaisesti.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa