Kokoonpanija teollisuuteen (6 henkilöä)

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Muu
Hakuaika päättyy: 15.12.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Asiakkaallamme Nokialla olisi kova tarve löytää omille kirjoilleen kuutta käsistään kätevää, huolellista ja omasta kädenjäljestään huolehtivaa tuotannontyöntekijää kokoonpanolinjalle.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta alasta vaan asiakkaamme järjestää erillisen koulutuksen tehtävään valituille henkilöille. Koulutusajalta maksetaan palkkaa.
Edellytykset: Toivomme hakijoilta erityisesti sitä asennetta. Työ tekijäänsä opettaa! Kaikki muut rakentuvat tämän asian ympärille.
Mikäli nautit käsillä tekemisestä, pidät linjastotyöskentelystä ja olet innokas oppimaan uutta, olet luultavastikin hakemamme henkilö.
Työ on 3- / 5-vuorotyötä. Vuorotyöstä johtuen valittavilla henkilöillä tulee olla oma auto tai mahdollisuus hankkia se ennen töiden aloitusta.
Tarjoamme: Työ alkaa määräaikaisella työsopimuksella, jonka arvioitu kesto on noin 6 kuukautta.
Työt alkavat joulukuussa 2016.
Lisätietoja: Laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian. Teemme valinnat haastattelujärjestyksessä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa