Työnjohtaja

Sijainti: Uusimaa
Tehtäväalue: Esimiestehtävät
Hakuaika päättyy: 06.12.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennusalan työnjohtajaa Helsinkiin.

Asiakasyrityksemme palvelee ammattirakennuttajia pääkaupunkiseudulla vuosikymmenten kokemuksella. Heidän
liikevaihto on n. 15 milj. euroa. Asiakaskunta koostuu julkishallinnosta, ammattirakennuttajista ja rakennusliikkeistä.
Asiakasyrityksemme tekee sekä uudis- että saneerausurakoita.

Työnjohtajan toimenkuvana on vastata työmaiden työvaiheiden toteuttamisesta, niin että kustannus-, aikataulu-, ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat. Asiakaspalvelutaito ja tiimissä toimiminen on perusedellytys tehtävässä toimimiseen. Tehtävään voi hakea opiskelija (esim. DI, RI, RKM) tai jo rautainen ammattilainen.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin osaamisen mukaan, sekä näköalapaikan kasvavassa yrityksessä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa