Työntekijöitä keikkatyöhön Pirkanmaalle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Muu
Hakuaika päättyy: 09.12.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Asiakasyrityksemme kaipaavat KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin työtehtäviin Pirkanmaan alueella!

Keikkoja voi olla tarjolla seuraavista työtehtävistä:
-Tuotannossa (pakkaaminen, ripustaminen, pintakäsittely, teollisuusmaalaus)
-Puhdistuspalveluissa (porras-, toimisto-, koti- tai rakennus-/loppusiivous)
-Varastotöissä
-Muuttotöissä
-Rakennustöissä

Tuo siis hakemuksessa esille oma osaamisesi ja kokemuksesi! Kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, muttei pakollista.

Työvuorot voivat olla tehtävistä riippuen päivävuoroa, 2- tai 3-vuoroa. Työsuhteen pituus voi vaihdella päivän keikoista jopa muutamien viikkojen keikkoihin. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelujen tai toisen työn ohelle. Töiden sujuessa hyvin on myös mahdollisuus pitempään työsuhteeseen myöhemmin!
Edellytykset: Haemme reippaita, oma-aloitteisia ja sopeutumiskykyisiä työntekijöitä. Hyvällä asenteella pääsee jo pitkälle! Mahdollisuus lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla katsotaan ehdottomasti eduksi.
Joissakin kohteissa tarvitaan ajokorttia, työturvallisuuskorttia tai auton käyttömahdollisuutta.
Lisätietoja: Täytä hakemus heti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa