Palveluhenkisiä ylläpitosiivoojia Tampereelle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 09.12.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Asiakasyrityksemme hakee Tampereen alueelle asiakaspalveluhenkisiä ylläpitosiivoojia. Työtä on tarjolla sekä keikkapainotteisesti että pitkäaikaisena. Työtehtävät vaihtelevat ylläpitosiivouksena erilaisissa kohteissa (mm. toimisto-, porras- ja kotisiivousta). Kerrothan siis hakemuksessa kokemuksestasi, käytettävyydestäsi ja mielenkiinnonkohteistasi!
Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.
Edellytykset: Aiempi kokemus siivoustehtävistä on eduksi, muttei välttämätöntä. Hyvällä asenteella ja korkealla työmoraalilla pärjäät kyllä! Arvostat hyvää työnjälkeä. Osassa työkohteista liikutaan autolla, joten hakemuksessa kannattaa mainita, jos omistat ajokortin.
Lisätietoja: Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana! Työ alkaa sopimuksen mukaan ja oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa