Huoltokoordinaattori

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Varastotyö
Hakuaika päättyy: 11.12.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Asiakasyrityksemme on suuri ja vakavarainen konserni, joka on Suomessa oman alansa ehdotonta kärkeä. Asiakkaamme toimii teknologiateollisuuden alalla.

Haemmekin nyt asiakkaallemme HUOLTOKOORDINAATTORIA määräaikaiseen projektiin. Projekti alkaa tammikuussa 2017 ja kestää arviolta 6 kuukautta, mahdollisesti pari kuukautta pidempään.

Työtehtäviin kuuluvat muun muassa toimitettavien varaosien sisällöstä vastaaminen ja logistiikkapalveluiden tilaaminen näille toimituksille. Tulet pitämään aktiivisesti yhteyttä toimitusketjun eri osapuoliin koko projektin ajan.
Edellytykset: Toivomme, että sinulla olisi kertynyt aikaisempaa työkokemusta teknologiateollisuuden alalta.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, hyvää kirjallista viestintää, MS-työkalujen sujuvaa osaamista sekä mielellään teknistä ymmärrystä. Olet rauhallinen, sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykenet työskentelemään systemaattisesti, vaikka sinulla olisi useampikin päällekkäinen työtehtävä meneillään samaan aikaan.

Työpaikan sijainnista johtuen valittavalla henkilöllä tulee olla auto tai mahdollisuus hankkia auto ennen töiden aloitusta.
Lisätietoja: Laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa