Rakennusten loppusiivooja (Tampere)

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 20.12.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme RAKENNUSTEN LOPPUSIIVOOJIA Tampereen alueelle.

Työ on rakennustyömaiden loppusiivousta. Töitä on tarjolla useissa eri kohteissa. Työtehtävät sisältävät imurointia, rakennusjätteen viemistä, pölyjen pyyhintää, ikkunanpesua ja muuta viimeistelysiivousta. Työ tapahtuu pääasiassa aamuvuoroissa, klo 7-15.

Työsuhde on alkuun usein keikkaluontoinen, vaikkakin jatkossa on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen asiakasyrityksen tilanteen huomioiden. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:in mukaan.
Edellytykset:
Työturvallisuuskortti vaaditaan useilla työmailla.

Eduksesi ovat myös:
-Aiempi siivouskokemus
-Ajokortti
-Reipas asenne ja korkea työmotivaatio!
Lisätietoja: Laitathan hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Työt alkavat oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa