Tuotantotyöntekijöitä kokoonpanoon

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 10.12.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme Nokian keskustan tuntumassa sijaitsevalle teollisuuden asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin.
Edellytykset: Haemme oma-aloitteista, reipasta ja fyysiseen työhön kykenevää työntekijää. Aikaisempi työkokemus teollisuuden parista katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Valittavalla henkilöllä tulee olla mahdollisuus vuorotyöhön (myös yövuoroihin) sekä työskentelyyn arkisin ja viikonloppuisin. Kyseessä on tarvittaessa työhön kutsuttava työsuhde (tällä hetkellä työtilanne on hyvä).

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on pitkä määräaikainen työsuhde. Palkka on koulutusajan jälkeen 18 €/h (+ vuorolisät).
Tarjoamme: Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakulomake alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut heti.
Lisätietoja: Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa