Tekninen jälkimarkkinoija

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Markkinointi
Hakuaika päättyy: 10.12.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Tervetuloa vahvistamaan asiakkaamme asiakastyytyväisyyttä osana jälkimarkkinointitiimiä.

Etsimme asiakkaallemme Nokialle teknistä jälkimarkkinoijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tulet työskentelemään teknologiateollisuuden yrityksessä ja tehtäviisi kuuluvat mm. sisäisten ja ulkoisten asiakastilanteiden hoitamista, yhteydenpitoa asiakkaisiin, asiakaspalautteen käsittelyä ja niiden ohjaamista organisaatiossa eteenpäin oikeilla tahoille.

Edellytykset: Toivomme hakijoilta joko kaupallista tai teknistä koulutusta.
Tehtävä sopii myös hyvin työuraa aloittelevalle henkilölle, joten aikaisempi kokemus jälkimarkkinoinnin tehtävistä ei ole pakollinen.

Työpaikan sijainnista johtuen valittavalla henkilöllä tulisi olla mahdollisuus auton käyttöön.
Tarjoamme: Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen sijaisuuden ajaksi, arviolta 3-6 kuukautta.
Työt alkavat vuoden 2017 alussa.
Lisätietoja: Laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian. Aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa