Tekninen asiantuntija

Sijainti: Uusimaa
Tehtäväalue: Muu
Hakuaika päättyy: 31.12.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt asiakkaallemme teknistä asiantuntijaa isännöitsijän oikeaksi kädeksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä ja olet työntekijänä asiakaspalveluhenkinen sekä ongelmanratkaisutaitoinen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- täsmällistä, vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
- asiakaspalvelulähtöisyyttä
- hyviä atk-taitoja
- aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävästä

Katsomme eduksi, mikäli tehtävään valitulla henkilöllä on hyvä tuntemus pääkaupunkiseudulla sijaitsevista rakennusurakoitsijoista.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa