Kirjanpitäjä

Sijainti: Uusimaa
Tehtäväalue: Taloushallinto
Hakuaika päättyy: 31.12.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme kirjanpitäjiä pääkaupunkiseudulle erimittaisiin työsuhteisiin (osa työsuhteista on määräaikaisia ja osa työsuhteista on vakituisia).

Etsimämme kirjanpitäjä omaa aiempaa työkokemusta kirjanpitäjän työtehtävästä ja on tilinpäätöstaitoinen. Tulet saamaan omia asiakkaita, joiden kirjanpito kokonaisuudessaan veroilmoituksineen sekä tilinpäätöksineen tulee kuulumaan osaamisalueeseesi. Aiempi monipuolinen käyttökokemus taloushallinnon järjestelmistä katsotaan eduksi.
Koulutukseltasi olet esim. merkonomi tai tradenomi.

Työntekijänä olet:
-asiakaspalveluhenkinen
-tarkka
-luotettava
-joustava
-positiivisen asenteen omaava
-varustettu korkealla työmotivaatiolla
-ulospäin suuntautunut
-tiimityöskentelytaitoinen

Tarjoamme vastuullisen työnkuvan, mukavat työkaverit, asianmukaiset työvälineet ja hyvän perehdytyksen.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa