Taloushallinnon ammattilainen

Sijainti: Uusimaa
Tehtäväalue: Taloushallinto
Hakuaika päättyy: 31.12.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Hei sinä taloushallinnon ammattilainen,
oletko miettinyt hakea uusia haasteita työurallesi?

Me Nordic Henkilöstöpalveluilla rekrytoimme vuosittain useita taloushallinnon osaajia eri tyyppisiin taloushallinnon työtehtäviin.
Olit sitten kokenut talouspäällikkö, tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, reskontranhoitaja tai palkanlaskija, niin lähestythän meitä sähköisen työhakemuksesi toimesta.

Meillä on useita erilaisia asiakasyrityksiä, jotka ovat jatkuvasti kiinnostuneita kokemusta omaavista ja itsenäiseen työhön kykenevistä taloushallinnon työntekijöistä.

Työntekijänä olet:
-asiakaspalveluhenkinen
-tarkka
-luotettava
-joustava
-positiivisen asenteen omaava
-varustettu korkealla työmotivaatiolla

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa