Varastotyöntekijä Ylöjärvelle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Varastotyö
Hakuaika päättyy: 31.10.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Haemme paperialalla toimivalle asiakasyrityksellemme osaavaa varastotyöntekijää Ylöjärvelle.

Työtehtäviin kuuluu yleisiä varaston ja logistiikan töitä, kuten tuotteiden keräilyä sekä rekkakuormien lastaamista ja purkamista. Työssä edellytetään trukinajotaitoa. Traktorinajotaito sekä C-ajokortti katsotaan eduksi.

Kyseessä on vähintään puolen vuoden määräaikainen työ, joka alkaa perehdytysjaksolla joulukuun aikana.
Työaika on vähintään 6 tuntia/päivä. Jos sinulla on C-kortti ja osaat ajaa traktoria, sinulla on mahdollisuus saada lisää työtehtäviä ja –tunteja.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa