ICT-asiantuntija

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: IT
Hakuaika päättyy: 30.11.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme ICT-asiantuntijaa Pirkanmaalle.

ICT-asiantuntijan roolissa pääasialliset tehtäväsi liittyvät testauksen tehtäviin. Tehtävänäsi on tietojärjestelmien integraatio- ja järjestelmätestauksen suunnittelu ja toteutus.
Lisäksi testausmenetelmien ja välineiden ylläpito, testauksen kehittäminen sekä järjestelmien määrittelyyn osallistuminen kuuluvat tehtäviisi. Toivomme, että sinulla on halua kehittää omaa asiantuntijuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Myös hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot niin suullisesti kuin kirjallisestikin ovat hyödyksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa ja kokemusta tietojärjestelmien testauksesta ja sen suunnittelusta. Tehtävä vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä toimia sidosryhmäyhteistyössä.

Arvostamme lisäksi
- projektityö- ja projektipäällikkökokemusta
- kokemusta testausmenetelmien- ja työvälineiden kehittämisestä
- kokemusta testausautomaation kehittämisestä
- kokemusta tietojärjestelmien kehittämisprosessin eri vaiheista

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa