Hankintapäällikkö

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Muu
Hakuaika päättyy: 30.11.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme hankintapäällikköä Pirkanmaalle.

Työtehtävässä tulet vastaamaan projektien hankintatehtävistä ja tuotannon hankintatoimen kehittämisestä yhdessä muiden hankinnan ammattilaisten kanssa.
Lisäksi huolehdit nimettyjen projektien hankintojen ennakkokyselyistä sekä rakentamisvaiheen hankintojen suunnittelusta, aikatauluttamisesta ja toteutuksesta.
Vastaat itsenäisesti projektien rakennustöihin liittyvistä hankinnoista ja niiden johtamisesta sekä osallistut aktiivisesti uuden toimintamallin kehittämiseen.
Tunnet hyvin tärkeimmät toimittajat sekä osallistut aktiivisesti uusien etsimiseen.
Tehtäviisi kuuluu myös yhteydenpito sidosryhmiin sekä nimettyjen kausisopimuksien koordinointi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa (insinööri AMK tai opistotutkinto), sekä muutaman vuoden kokemusta monipuolisista rakentamisen tai teollisuuden hankintatoimen tehtävistä.
Tehtävässä onnistuminen edellyttää ymmärrystä rakentamisprosesseista sekä hyvää tuntemusta rakentamisen sopimuskäytännöistä ja -ehdoista. Teollisen tuotannon ohjaus- ja hankintaosaaminen voi olla vaihtoehtoinen osaamisalueesi. Menestyäksesi tehtävässä, sinulla on hyvät tiimityötaidot ja intohimoa kehittää rakentamisen toimintatapoja.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa