Osa-aikainen laitoshuoltaja/siivooja

Sijainti: Uusimaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 01.11.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme aidon asiakaspalveluasenteen omaavaa osa-aikaista siivoojaa asiakasyrityksellemme päiväkotikohteeseen Kellokoskelle.

Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde (ensimmäiset 6kk henkilöstönvuokrauksen kautta, jonka jälkeen siirtyminen asiakasyrityksemme palkkalistoille).

Työtehtävä pitää sisällään ylläpitosiivouksen lisäksi vaatehuoltoa. Työaika ajoittuu arkisin klo 06.00 - 16.00 välille (17,5 h/vko).

Sinulta tulisi löytyä siivousalan aikaisempaa työkokemusta sekä laitoshuoltajan tutkinto.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. Asiakasyrityksellämme jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä oman kättesi jäljestä!

Asiakasyrityksemme panostaa työntekijöiden hyvinvointiin sekä osaamisen kasvattamiseen.

Laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.
Työ alkaa 7.11.2016.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa