LVI-asentaja

Sijainti: Häme
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 31.10.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakkaallemme kahta uutta LVI-asentajaa Hämeenlinnaan.

Asiakasyrityksemme on toiminut yli 40 vuotta luotettavana LVI-alan kumppanina niin yrityksille kuin kotitalouksille. Heidän kautta saa LVI-suunnittelu- ja urakointipalvelut sekä LVI-tarvikkeet.

Hakijalta edellytetään lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmien ja LVI-tekniikan sekä välineistön hallintaa.
Työssä on osattava lukea piirustuksia ja työselityksiä.
Lisäksi tarvitaan kädentaitoja, oma-aloitteisuutta, suunnittelutaitoa, hahmotuskykyä, tarkkuutta, huolellisuutta ja vastuullisuutta. Työssä on osattava itsenäisesti arvioida tilanteita ja ratkaista ongelmia.

Laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti, kun soveltuvat henkilöt ovat valittu uuteen työhön.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa