Teollisuusompelija

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Muu
Hakuaika päättyy: 31.10.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Pirkanmaalla sijaitseva asiakasyrityksemme hakee nyt uusia teollisuusompelijoita tiimiinsä.

Ompelijat toteuttavat huolellisesti suunniteltuja ja mittatarkkoja tuotteita, joten tarvetta on kokeneelle osaajalle. Työ on teollisuusompelua, johon sisältyy työskentely erilaisten tuotteiden parissa.

Työ alkaa mahdollisimman pian, oikeiden henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on pidempi määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus myös vakinaistua. Työ on kokoaikainen päivätyö. Asiakasyrityksemme tarjoaa kattavan perehdytyksen uuteen työhön.

Edellytykset:

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa tekstiili- ja vaatetusalan koulutusta sekä aiempaa kokemusta teollisuusompelusta.

Laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa