Siivooja

Sijainti: Uusimaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 31.10.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme aidon asiakaspalveluasenteen omaavia siivoojia asiakasyrityksellemme erilaisiin työkohteisiin pääkaupunkiseudun alueelle. Työ on keikkaluonteista.

Työtehtävä pitää sisällään erilaisten ja monipuolisten työkohteiden siivousta. Kohteina voi olla mm. toimistotiloja, kouluja, päiväkoteja ja myymälöitä. Työskentelyajat ovat arkisin ma-pe klo 6.00-23.00 välillä. Työtunnit vaihtelevat viikoittain 0-37,5 työtunnin välillä.

Sinulta tulisi löytyä siivousalan aikaisempaa työkokemusta. Lisäksi on iso etu, jos sinulla on ajokortti. Palkkaus menee kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. Asiakasyrityksellämme jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä oman kättesi jäljestä!

Laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.
Työt alkavat sopimuksen mukaan heti, kun soveltuvat henkilöt ovat valittu uuteen työhön.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa