Mig / Mag / Tig / Puikko-hitsaaja

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 31.10.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme hitsaajaa reissutyöhön. Työmaat tulevat sijaitsemaan Suomessa ja Ruotsissa.

Asiakasyrityksemme on erikoistunut Suomessa ja Ruotsissa tapahtuvaan tehdasseisokkiaikaiseen huoltotoimintaan. Heidän palkkalistoilla on lähes 150 hitsaajaa ja asentajaa. Etsimmekin nyt heille lisää ammattitaitoisia henkilöitä.

Työtehtäviisi kuuluvat:
- monipuoliset hitsaustyöt asiakasyrityksemme eri työkohteissa

Toivomme:
- aiempaa työkokemusta MIG / MAG /TIG / Puikko-hitsauksesta
- oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta
- voimassa olevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja
- hitsausluokat voimassa tai valmius suorittaa ne (asiakasyritys huolehtii luokkien suorittamisesta aiheutuvista kustannuksista)

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen (yksittäisten projektien kesto viikosta kahteen kuukauteen)
- reissutyössä majoitus järjestetään

Tehtävään valittu henkilö antaa hitsaustyönäytteen. Se annetaan pääsääntöisesti Tampereella.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa