Automaatiosuunnittelija

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Muu
Hakuaika päättyy: 31.10.2016
Tehtävän kuvaus: Asiakasyrityksemme on ajoneuvoteollisuutta menestyksekkäästi palveleva teknologiateollisuuden yritys, jonka toiminnan kulmakiviä ovat vahva panostus tuotekehitykseen, edistykselliset tuotteet sekä vuosikymmeniä kestäneet, aitoon yhteistyöhön perustuvat asiakassuhteet oman alansa johtavien yritysten kanssa.

Etsimmekin nyt asiakkaamme Tampereen konttorille vakituiseen työsuhteeseen automaatioinsinööriä vastaamaan tuotteiden automaatiosähköpuolen suunnittelusta sekä testauksen suunnittelusta ja sen kehittämisestä.
Tulet olemaan osa automaatiopuolen tiimiä, joka tekee läheistä yhteistyötä mekaniikkatiimin kanssa.
Edellytykset: Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään 3-5 vuoden työkokemusta. Mikäli työkokemusta on kertynyt ajoneuvokaluston parista, katsotaan se eduksi.

Henkilöllä tulee olla riittävä valmius logiikkaohjelmointiin ja ohjelmistotestaukseen, erityisesti arvostamme osaamista seuraavilta osa-alueilta: C ja CODESYS.

Työhön sisältyy myös käyttöönottoprojektien yhteydessä tapahtuvaa matkustelua ja hakijan tuleekin varautua siihen, että vuodessa on noin 30 ulkomaantyöpäivää, jotka suuntautuvat pääasiassa Eurooppaan, mutta ei ole tavatonta löytää itseään Yhdysvalloista tai Intiastakaan.

Henkilöllä tulee olla valmius käyttää englantia työkielenä. Kirjallinen ja suullinen ilmaisu tulee olla vähintään hyvällä, mielellään kiitettävällä tasolla.
Tarjoamme: Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työpaikan, modernit työkalut, täyden tuen työssä menestymiseen.


Mikäli haluat olla osa oman alansa johtavaa yritystä ja antaa oman kädenjälkesi näkyä ympäri maailmaa, laita hakemus tulemaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Laura Arvonen, laura.arvonen@nordic.fi.

Palaa