Projektipäällikkö

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Esimiestehtävät
Hakuaika päättyy: 30.11.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennusalan projektipäällikköä Tampereelle.

Etsimämme projektipäällikkö on koulutukseltaan esim. vastaava mestari tai rakennusalan insinööri.
Hoidat asiakasyrityksemme korjaushankkeita liiketoimintapuolella ja tehtäviisi voivat kuulua mm.
- hankesuunnittelun ohjaus
- suunnittelun valmistelu ja ohjaus
- rakentamisen valmistelu ja toteutuksen ohjaus
- päätösten valmistelu
- projektin ohjaus yhteistyökumppaneiden ja konsulttien avulla (aika, laatu ja kustannukset)

Odotamme sinulta rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen, sekä kykyä kehittää yrityksen hankkeita eteenpäin.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa