Web-osaaja

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: IT
Hakuaika päättyy: 30.11.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakkaallemme Web-osaajaa (JavaScript, HTML, CSS) vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Etsimällämme Web-osaajalla on koulutustaustana alalta esimerkiksi DI tai AMK –tutkinto ja osaamista/työkokemusta on karttunut sen lisäksi. Työkokemus on kova sana, taito on hyppysissä, rivejä syntyy tehokkaasti ja jälki on siistiä.

Katsomme eduksi:

- SQL Server –tuntemus
- Omat ohjelmointiprojektit ja yleinen harrastuneisuus alalta
- Kokemus versionhallinnasta (Git), Visual Studiosta sekä kehittämisestä Windows-ympäristössä
- Kokemus Android- tai iOS-käyttöjärjestelmille kehittämisestä

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa