Teollisuusalan asiantuntija

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Muu
Hakuaika päättyy: 30.11.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Hei sinä teollisuusalan asiantuntija,
oletko miettinyt hakea uusia haasteita työurallesi?

Me Nordic Henkilöstöpalveluilla rekrytoimme vuosittain useita teollisuusalan asiantuntijoita eri tyyppisiin työtehtäviin.
Olit sitten kokenut tuotantopäällikkö, ostaja, suunnittelija tai tuotantoinsinööri, niin lähestythän meitä sähköisen työhakemuksesi toimesta.

Meillä on useita erilaisia asiakasyrityksiä Pirkanmaalla, jotka ovat jatkuvasti kiinnostuneita kokemusta omaavista ja itsenäiseen työhön kykenevistä teollisuusalan ammattilaisista.

Työntekijänä olet:
-päämäärätietoinen
-luotettava
-vastuuntuntoinen
-varustettu korkealla työmotivaatiolla

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa