Työmaainsinööri

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 30.11.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakkaallemme työmaainsinööriä Pirkanmaalle sekä saneerauspuolelle että uudispuolelle.

Tehtävässä tulet vastaamaan aikataulujen laadinnasta, kustannusseurannasta ja budjetoinnista. Osana työnkuvaa voi olla myös hankinnat ja työturvallisuusasiat sekä yhteydenpito alihankkijoihin ja tavarantoimittajiin kuuluvat myös vastuullesi.

Toivomme sinulta:

- teknistä koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri)
- jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä ja suurta intoa oppia uutta
- hyviä it-taitoja
- hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä vastuunottokykyä hoitaa projektit laadukkaasti loppuun asti

Työntekijänä olet:

- päämäärätietoinen
- luotettava
- vastuuntuntoinen
- varustettu korkealla työmotivaatiolla

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa