Työnjohtaja tuotantoyksikköön

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Esimiestehtävät
Hakuaika päättyy: 30.11.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme tuotannon työnjohtajaa asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle.

Työnjohtajan tehtäviin kuuluu tuotantoyksikön kokonaisvaltainen asioiden hoito, laskutus, työnjohto ja reklamointi.

Odotamme tehtävään valitulta henkilöltä työnjohtokokemusta tai -koulutusta, reipasta työskentelyotetta sekä käytännön tietoja ja taitoja tekniikkaan liittyen.

Työntekijänä olet:
- päämäärätietoinen
- luotettava
- vastuuntuntoinen
- varustettu korkealla työmotivaatiolla

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa